linda-spijkers.nl

Linda Spijkers

Geniet van jezelf via een vibrator tarzan

3 min gelezen

Als vrouw heb je het grote voordeel dat je altijd je eigen vagina bij de hand hebt waar je via een vibrator heel veel genot uit kunt halen. Je hebt in principe geen man en diens penis nodig om genot te ervaren. Deze genotsknop zit als het ware in je eigen lichaam en je kunt daar op drukken wanneer je wilt. Dat kan zonder vibrator, maar door een zogenaamde vibrator tarzan te gebruiken, kun je optimaal van je eigen mogelijkheden genieten. Het is mooi dat je zelf zoveel controle hebt over dit soort fijne gevoelens. Als je zin hebt in seks, kun je stad en land afzoeken naar een geschikte partner, maar je kunt ook meteen naar de slaapkamer gaan, de gordijnen sluiten, een sfeerlichtje aanzetten en de vibrator tarzan erbij pakken. Je weet immers zelf heel goed wat je lekker vindt en hoe je de vibrator tarzan moet gebruiken om jezelf maximaal genot te geven. Natuurlijk heeft echte seks bepaalde eigenschappen en kwaliteiten die je niet uit een vibrator kunt halen. Maar aan de andere kant heeft echte seks ook negatieve kanten die je vermijdt als je je eigen vibrator tarzan gebruikt. Zo is seks met een persoon iets waarbij je ook altijd rekening moet houden met de wensen, verlangen en voorkeuren van de ander. Als je alleen bent, dan kun je je zuiver met je eigen genot bezighouden. Daarnaast kun je ook met een halve tank energie in je lichaam makkelijk even een tijdje met je vibrator tarzan in de slaapkamer doorbrengen. Als je alleen bent, kun je zelfs op de bank blijven zitten. Het is dan ook heel makkelijk om tussen de bedrijven door, als je je verveelt, even gebruik te maken van dit tijdverdrijf. Als je bijvoorbeeld een beetje lusteloos op de bank zit en vermoeid bent door een dag op kantoor, dan heb je vaak geen zin in het hele ritueel dat hoort bij echte seks. Om daar goed van te kunnen genieten en om ook je partner een fijne ervaring te geven, moet je er wel voor in de stemming zijn. Maar het kan best zo zijn dat je wel gewoon even wilt genieten, maar dat je geen zin hebt in al die dingen er omheen. Een vibrator tarzan is dan een trouwe en zeer betrouwbare metgezel. Het kan ook zo zijn dat je überhaupt geen partner hebt. Wat dat betreft doe je er goed aan om gewoon een tarzan vibrator te kopen via de website van toysforjoy.nl

Bestel jouw gewenste vibrator tarzan via de site van toysforjoy.nl

Mocht je op zoek zijn naar een fijne vibrator die zowel de vagina kan penetreren als de clitoris kan stimuleren, dan is de vibrator tarzan een uitstekende keuze. Deze vibrator, die ook wel de bunny vibrator wordt genoemd, heeft een deel dat de vagina penetreert en de vorm heeft van een penis. Daarnaast bevat deze vibrator ook een kleiner deel dat afsplits van het grotere deel. Hiermee kun je de clitoris stimuleren. 

Gun jezelf het plezier met de vele toys van toysforjoy.nl

Als je nog meer plezier wilt, dan kun je uiteraard nog veel meer speeltjes kopen via deze erotische webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Tepelklemmen
  • Tepelzuigers
  • Vibratie eitjes