linda-spijkers.nl

Linda Spijkers

Tips voor het vinden van je grote liefde op echte datingsites

3 min gelezen
Liefde online

In deze blog leggen we je uit hoe je succes kunt hebben op een echte datingsites.

Flirterig zijn en haar naam gebruiken op een echte datingsites

Een zeker teken dat een vrouw zich minder dan stellair voelt als je haar een bericht stuurt? Je bent niet specifiek over iets in haar profiel, maar het is duidelijk dat je alleen maar dezelfde “Hé, hoe gaat het” hebt gekopieerd en geplakt op al je matches. “Ik raad je aan om altijd de voornaam van de vrouw in je bericht te gebruiken, samen met een compliment, waaruit blijkt dat je haar profiel hebt gelezen. Een goed voorbeeld, zou zijn: “Hoi Suzan. Ik heb het gevoel dat je glimlach het verkeer waarschijnlijk kan stoppen en ik zie dat je van skiën houdt. Wat is je favoriete piste?”

Love

Houd het konvooi aan de gang

We raden je aan om door te gaan en de drie-dataregel moet vergeten als het op messaging aankomt, omdat het een eenvoudige manier is om een potentiële verbinding te laten uitlekken. “Als je snel antwoord krijgt, speel dan geen berichtenspelletjes. Schrijf snel terug, want het is gemakkelijk om in de val van de langzame vervaging te trappen. Met zo veel gesprekken in één keer, heb je een digitale veiling gaande en moet je haar aandacht vasthouden en een date op de kalender zetten”.

Word niet te snel seksueel op echte datingsites

Er is genoeg tijd om te spelen, maar voor een relatie die verder gaat dan de slaapkamer, is het aan te raden om de broek aan te houden tot nadat je elkaar daadwerkelijk hebt ontmoet. Complimenteer haar borsten of kont niet of noem niet iets sexueels in je berichten voordat je haar ontmoet. Dit is een manier om geblokkeerd te raken”.

Hoe de eerste date te plannen

Klaar om een bonafide echte eerste date te krijgen? Gefeliciteerd. Het kan naadloos verlopen van digitale interacties tot persoonlijk succes met een paar slimme tips:

Echte datingsites: Stel een veilige ontmoetingsplaats voor

Hier is het punt, ook al is je opa onvermurwbaar over het oppikken van een dame voor een eerste afspraakje, de wereld van online dating maakt het een beetje minder gebruikelijk. Omdat je in wezen vreemden bent voordat je handen schudt of knuffelt, kan het vragen om haar op te pikken op dovemansoren vallen. Dat gezegd hebbende, probeer een plek te vinden die gemakkelijk voor haar te vinden is – een restaurant, een bar, een café – waar ze zich ook veilig voelt om je te ontmoeten.

Liefde online vinden

Praat niet over het verleden

Tenminste op het eerste afspraakje. Als je een relatie hebt, heb je genoeg tijd om door elkaars verleden te graven, maar het eerste afspraakje zou er een moeten zijn waar het alleen gaat om de twee mensen die op barkrukken zitten. Vermijd vragen als: ‘hoe lang ben je al op deze site of app?’ en ‘hoe lang ben je al vrijgezel’. Niemand wil een loser daten, dus praten over dingen die je doen glimlachen moet deel uitmaken van je eerste date gesprek.”.

Meer verhalen

2 min gelezen
2 min gelezen
1 min gelezen