linda-spijkers.nl

Linda Spijkers

Eerst naar de kapper nabij Vinkeveen

1 min gelezen

Eerst heb ik een afspraak om naar kapper Vinkeveen te gaan, voordat ik naar mijn blind date vanavond ga. Ja je leest het goed ik heb een blind date. Normaal zal ik daar nooit mee in zee gaan, maar wat begon als een grap is nu werkelijkheid geworden. Vanavond heb ik een afspraak met een onbekende man en ik moet zeggen dat ik er best zenuwachtig voor ben.

Maar voordat het zover is heb ik een afspraak gemaakt bij Jack’s Sisters, een professionele kapper in de omgeving van Vinkeveen. Ik moet er toch tip top uitzien voor vanavond.  

Een totaal ander mens

Nadat ik naar de kapper in de buurt van Vinkeveen was gegaan voelde ik mij een totaal ander mens. Sterker nog, ik leek een totaal ander mens. Nadat ik bij  Jack’s Sisters naar binnen was gelopen en met de kapster had overlegd wat ik met mijn haren wilde, ging deze aan de slag. Deze kapsalon maakt alleen maar gebruik van goed producten zoals L’anza.

Wat was ik blij met het resultaat toen ik eindelijk van de kapster in de spiegel mocht kijken. Ik heb mijzelf een paar keer moeten knijpen om te kijken of ik het zelf was. Mijn date kon niet meer stuk, ik was er klaar voor.