linda-spijkers.nl

Linda Spijkers

Kartonnen bekers bedrukken bij Maxilia

2 min gelezen

Zo nu en dan organiseren wij een “date dag” waarin iedereen welkom is om zijn of haar ware liefde te vinden. Het internet helpt wat dat betreft mee met het vinden van de ware, echter is het in realiteit mekaar bekijken en spreken het beste wat je kan doen toch? Nu dat we deze dag voor volgende week gepland hebben ben ik druk aan het regelen om het zo goed mogelijk te hebben. Het feit dat er kartonnen bekers bedrukt moeten worden met namen, plus natuurlijk de lekkere hapjes!

2-ijsbekers-karton-bedrukken

Aangezien we het een en ander al geregeld hebben dienen we alleen nog op zoek te gaan naar een bedrijf die voor ons de kartonnen bekers bedrukken kan. Via het internet is het dan ook mogelijk om niet alleen de ware liefde te vinden. Ook het vinden van diverse andere bedrijven is een gemak online! Zo ben ik namelijk terecht gekomen op de website van Maxilia. Dit bedrijf maakt het waar om zowaar alles te bedrukken of borduren met wat er in het assortiment te vinden is.

2-koffiebekers-karton-bedrukken

Snelle levering, aantrekkelijke prijzen

Het feit dat het bij hun een stuk voordeliger is als wat ik elders heb gezien heeft mij doen beseffen dat dit wellicht geschikt is voor ons. De “date dag” is nu eenmaal gratis om hier aan deel te nemen, zit er dan ook niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog gaat worden. Ik weet in ieder geval wel dat we dankzij Maxilia het voor mekaar hebben gekregen dat we prachtige bedrukte kartonnen bekers hebben!